Over Bureau de Haagse Vos

Ik ben Kirsten Vos en eigenaar van Bureau de Haagse Vos. Dankzij uitgebreide ervaring in ‘het Haagse’ werk ik met name voor overheidsorganisaties. Ik ben sinds 2007 gespecialiseerd in online communities, content en (web-)care.

Wat je aan mij hebt? Ik heb kennis van woordvoering, webcare/ moderation, bloggen en social media. Daarmee kun je mij inzetten voor bijvoorbeeld crisissituaties (een “fittie”), het opzetten van een webcarekanaal of community.

Als hoofdredacteur en communitymanager bij Frankwatching heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd, van het omgaan met auteurs tot het moderaten van online conversaties. Als oprichter van de online blog Indisch 3.0 leerde ik de ins en outs van online communities, offline events en social media. Tijdens het lesgeven in Bloggen op de School voor Journalistiek (HU) deelde ik mijn ervaringen en kennis met tweedejaarsstudenten.

Daarvoor heb ik op meerdere plekken bij de (rijks-)overheid gewerkt, waar ik zowel de minister adviseerde als collega-ambtenaren. Mijn eerste werkervaring deed ik op in de IT, waarbij ik zowel programmeerde, ontwierp en projecten managde. Ik heb de online wereld van onderaf leren kennen.